В Разград ЦСКА бръкна с палец в гъза на Организацията!

7 Dni Sport03.04.2019
Лудогорец - ЦСКА Купа (4)

Че имаше Организация, имаше. На висше политико-олигархично ниво.

Лудогорец на Домусчиев с титлата.

Ботев на Пеевски с купата.

Левски на Новетата с любимата калъфка.

За ЦСКА – бараж.

Днес обаче нещо обърка в Разград Организацията. ЦСКА изхвърли Лудогорец за купата и на 90 процента я спечели. Има един мач с Черно море или Ботев да взима докрая.

Как ЦСКА взе този мач няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО значение. Бартер титла за купа ли е, предизборна схема ли е, няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО значение. Важно е, че ЦСКА отново ще сложи нещо във витрината си.

Ще го направи в пролет, в която и съдиите ходят да ритат топката във вратата, белким Левски се домъкне до второто място. Във време, в което бе реактивиран бутафорният проект „1948“. Какъв е смисъла сега да го надуват от „Ефбет“ обелския балон, когато лично Домусчиев го бодна с иглата!?

Гриша Ганчев подкарва 24-ата си година в българския футбол. И днес покза, че никога и никой не може като него да играе с него футболен комар. Чака го още един вълшебен финал пред 50 000 армейци на „Васил Левски“. А на „Герена“ – пак бараж…

Всъщност да не се окаже, че Доусчиев се е съгласил да сдаде титлата, но все пак е съхранил своето „Аз“, като е избрал да не я дава на Левски!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ