Проблемите в Ботев се увеличават! Оперираха титуляр на канарчетата

Левски Ботев Пловдив 4

Радослав Терзиев твърдо пропуска битката между Ботев и Черно море от 1/4 финалите на турнира за Купата на България. Двата тима ще се изправят един срещу друг в четвъртък в базата на „жълто-черните“ в Коматево. Терзиев бе опериран вчера, след като скула на лицето му бе спукана при гостуването на Левски в неделя. Халфът пострада при сблъсък с Живко Миланов. Лекарите бяха категорични, че няма да мине без хирургическа намеса.

Така той отворя сериозна дупка за мача с „моряците“. Причината за това е, че Белия няма друг дефанзивен халф. Лъчезар Балтанов, който има опит на този пост, е наказан, след като бе изгонен за два жълти картона на „Герена“. Филип Филипов може да застане между офанзивните халфове и защитниците, но така няма кой да играе като десен бек. Джонатан Перейра все още не е възстановен напълно и почти сигурно ще пропусне и двубоя с Черно море. Така Филипов отново ще бъде ползван в отбрана.

Мястото на Терзиев най-вероятно ще заеме Ради Апостолов. Щайгата, както го наричат феновете, влезе по принуда в групата за двубоя с Левски.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ