Добруджа с нова домакинска издънка! Отборът на Кокала намали шансовете си за спасение

Добруджа

Отборът на Добруджа “погреба” надеждите си за оцеляване във Втора лига. Две седмици след като изненадващо спечели с 2:1 гостуването си на Монтана и видя светлина в тунела, тимът на Емил Велев се сгромоляса на домашна сцена. Добруджанци загубиха с 1:3 ключовото си домакинство на Лудогорец 2 в среща от XXII кръг на втория ни ешелон.

Двубоят на стадион “Дружба”, който бе в графа “задължителен” за “жълто-зелените”, се развиваше добре за тях до средата на второто полувреме, след като в 55-ата минута успяха да открият резултата с гол на Петър Тончев. В рамките на по-малко от 20 минути обаче – между 72-ата и 90-ата, “орлите” стигнаха до пълен обрат и изключително ценни три точки.

Воденият в този двубой от директора на ДЮШ на Лудогорец – Радослав Комитов, състав изравни резултата в 72-ата минута, когато точен бе Иван Йорданов. Димитър Митков смълча публиката на стадион “Дружба” в 89-ата, а секунди по-късно Йорданов тотално шокира феновете на честващия своя вековен юбилей тази година отбор.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ