Без причина ли ревна Ел Голеадор преди битките в Разград? Вижте колко от играчите му са заплашени да не играят срещу Лудогорец

Левски-ЦСКА40 чорбаджийски владимир вълков

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обяви на пресконференцията си преди мача с Черно море, че очаква главният съдия Стефан Апостолов да нашари с картони неговите футболисти и така да спре някои от основните фигури в състава от участие в мачовете за Купата и първенството с Лудогорец следващата седмица.

Справка показва, че Ел Голеадор няма огромни поводи за притеснения. В отбора има двама играчи с по четири жълти картона – Божидар Чорбаджийски и Ангел Лясков, но те са със статут на резерви, а и след това си изкаване, Пенев едва ли ще ги ползва в утрешната среща с варненци, за да не оредеят още повече редиците на „червените“.

Жанио Бикел и Рубен Пинто имат по 6 жълти картона и са заплашени от спиране на състезателните права за две срещи, ако получат още по два картона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ