Павел Колев обяви, че знае откъде идват атаките за смяна на Дерменджиев: Левскари са!

Левски пресконференция~04

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че информациите за смяна на Георги Дерменджиев с Петър Хубчев идват от левскари.

„Не искам нищо да обяснявам, но се налага. Последната една седмица се случи нещо, което за мен не е нормално – спекулативна теза да се развие до такава степен, че да заживее свой собствен живот. Левски си има старши треньор и треньорска смяна не е обсъждана в нито един момент. Работата с Георги Дерменджиев е дългосрочна и плановете за такава също са дългосрочни. Информацията от последните дни мина всякакви граници, стигна се дотам да се измислят срещи, които не са случили.За съжаление това се случи и, когато имаше важни мачове на националния отбор.

Това, което подозирам, ще си остане за мен. Почти съм убеден, че, за съжаление, се пускат от хора, които се водят левскари, това е най-тъжното. Дали е удар по Левски или националния отбор, вие преценете. Това е част от работата в такъв клуб. От тук нататък мисля да затворим тази тема. През седмицата си работихме по план“, каза Колев по горещата тема около „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ