Така ли ще изглежда Левски до края на сезона? Наредиха на Дерменджиев да изхвърли трима чужденци от състава

павел колев георги дерменджиев

Левски най-вероятно ще бъде без трима от основните си играчи в голяма част от мачовете през плейофите. „Меридиан Мач“ твърди, че ръководството на клуба е приканило старши треньора Георги Дерменджиев да извади от титулярния състав Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович. Договорите на тримата изтичат в края на сезона и те на 99 процента няма да са част от Левски през следващата кампания.

Припомняме, че триото получи няколко пъти предложения за нов договор от предишното ръководство на клуба. Яблонски, Кабрал и Цветкович обаче бяха научили за огромната заплата на Габриел Обертан и настояваха и те да получат голямо увеличение на парите. Новото ръководство на Левски, представено от изпълнителния директор Павел Колев, реши въобще да не води преговори с тримата, а да търси по-качествени и най-вече евтини техни заместници.

Отделно Георги Дерменджиев е бил инструктиран да залага на повече юноши в титулярния състав или поне да ги пуска като смени. Припомняме, че когато пое властна на „Герена“, Павел Колев обяви, че новата политика на клуба ще е насочена към налагането на родни футболисти и продукти от „синята“ школа.

От Левски разкриха пред „Меридиан Мач“, че Георги Дерменджиев меко казано не е приел с усмивка призивите да извади пътниците Яблонски, Цветкович и Кабрал от титулярния състав и да залага повече на юноши. Според него младоците от школата все още не са готови да играят в първия тим, а отделно нямало достойни заместници за Яблонски и Кабрал. Очаква се триото пътници да бъде използвано до края на сезона само в краен случай, но не е сигурно на каква ситуация Дерменджиев ще сложи етикета „краен случай“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ