Треньорът на Берое готви изпит за Владимир Гаджев

гаджев

Следващите 10 мача на Берое ще бъдат решителни за бъдещето на Владимир Гаджев и той ще държи един вид своеобразен изпит пред треньора Александър Томаш. Неговият договор изтича през лятото и ако той не вдигне своята форма, няма да му бъде предложен нов контракт.

Бившият капитан на Левски подписа със старозагорци в началото на октомври и дойде като свободен агент, а последният му клуб бе кипърският Анортозис. 31-годишният халф има само 3 мача като титуляр за Берое, като последният бе преди 4 месеца – загуба от Черно море с 0:1. Общо срещите му за заралии са 8, а през 2019 г. има само 32 минути – като резерва при поражението от Витоша (Бистрица).

Очакванията към бившия национал в Стара Загора бяха много големи. Поне за момента обаче Гаджев не успява да замени продадения на Левски Мартин Райнов или потеглилия към Интер Запрешич Борислав Цонев. Всичко обаче може да се промени по време на плейофитет, в които ще стане ясно дали Берое ще стигне до своята цел – Топ 4. Ако Гаджев играе силно и заралии за¬вършват на заветната позиция, то той може да получи предложение за удължаване на договора.

„Меридиан мач“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ