Треньорът на Витоша отсече: Мачът с Ботев (Враца) е рубикон за нас

Росен Кирилов

Треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов заяви, че гостуването на Ботев (Враца) се явява рубикон за неговия тим. Двата отбора са част от група „А“ на втората осмица на първенството. Те ще се срещнат на стадион „Христо Ботев“ на 1 април, понеделник.

Врачани са на второ място и имат аванс от 6 точки.

В събота Витоша победи с 2:1 втородивиионния Монтана в контрола, след като губеше с 0:1. „Доволен съм от показаното в приятелската среща. Радостен съм, че всички момчета взеха участие в спаринга, справих се много добре. През първото полувреме дадох шанс на тези, които бяха играли по-малко до момента. Те нямат необходимия ритъм, но се справиха. Емил Гъргоров влиза в нужната форма, много съм доволен от него“, каза Кирилов.

„Отборът ни е готов за втората фаза в първенството. Това прекъсване е добре дошло за нас, за да поработим на финалната фаза да сме в топсъстояние. Ясно е, че основният ни конкурент в група „А“ от втората осмица ще е Ботев (Враца). Те са ни домакин още в първия мач. Той се явява рубикон за нас и може да осмисли останалите ни двубои“, добави бившият национал.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ