ЦСКА уреди летния си лагер, пак уговаря топ контроли

Цска Берое 9

ЦСКА отново е избрал Австрия за своя летен лагер. Червените вече имат предвид няколко бази там за подготовката, която ще правят за новия сезон. Откакто тимът се върна в елита през 2016-а, неизменно се готви в алпийската страна и сега няма да бъде направено изключение. Това ще е четвърта поредна година, в която ЦСКА избира Австрия.

Интересното е, че през 2009 година, когато Любослав Пенев също бе начело на тима, армейците пак бяха там и изиграха качествени контроли със Спарта Прага, Стяуа и още няколко тима, а след това стартираха много силно сезона и влязоха в групите на Лига Европа, елиминирайки Динамо Москва. Именно заради възможността за силни проверки и отличните условия като база и климат червените са решили отново да заложат на Австрия. Любо държал изключително много на условията за възстановяване и терените.

В последните години ЦСКА проведе редица приятелски мачове в алпийската страна и от клуба бяха много доволни от подготовките там. В Австрия редовно на летен лагер ходи и основният конкурент за титлата Лудогорец.

За предстоящите мачове с разградчани червените ще имат четиридневен лагер. Обсъждат се Албена, Варна, Шумен и Русе като варианти. На 3 април ЦСКА играе с Лудогорец за купата, а три дни по-късно е гостуването и за първенство. Преди това обаче червените приемат Черно море.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ