Хаосът във Верея е пълен! Само шестима тренират, наказал Левски се прибра във Франция

Левски Верея (8)

Вторник ще бъде решителен ден за бъдещето на Верея. Тогава ще стане ясно дали тимът ще има отбор или ще завърши първенството с юноши. Българите не тренират от 3 дни, а към тях се присъединиха и повечето легионери. В момента на „Трейс Арена“ водят подготовка единствено представителите на бившите съветски републики, които бяха привлечени преди подновяването на първенството.

„Шест души са, явно им е добре. Другите бяха ясни — ще се върнат, ако има пари. Лола, който вкара на Левски, се прибра във Франция“, коментираха от отбора. Футболистите искат да получат във вторник всички пари, които им се дължат до момента. Става въпрос за 7 заплати, а мнозина си търсят сумите и от миналото първенство. Руските благодетели на тима са били обещали, че ще изчистят и тях. „Дадоха аванс от по 1000 лева и толкова“, категорични са футболистите. Някои от тях са останали и без покрив над главата си. От управата на хотела, в който са спали, са им показали вратата. Преди това им е била спряна храната заради натрупаните дълговете за нощувки. Верея е на последно място и счупи рекорда от поредни мачове без победа в елита.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ