Сензация в Първа лига! Дубайци поискаха миналогодишен участник в Лига Европа!

Левски Дунав Русе 21

Шефовете на Дунав са се заели със сериозно проучване. Причината за това е интерес от страна на чужди инвеститори, които искат да вземат „драконите“. Те дори посетиха Русе преди три дни и дори гледаха тренировки на тима. Твърди се, че са собственици на компанията от Дубай, която налива пари и във френски футболен клуб. От Дунав обаче са предпазливи и затова са започнали сериозна проверка на чужденците, които от своя страна също са поискали детайлно да се запознаят с документите на клуба.

Дунав направи много силен сезон при завръщането си в елита и се класира за Лига Европа през миналия сезон 2017/18 г. Русенци отпаднаха още в първия кръг от Иртиш на Димитър Димитров – Херо, а след това и представянето им в първенството тръгна надолу. Бившият треньор Веселин Великов си тръгна, защото ръководството не можеше да осигури достатъчно средства за качествена селекция и продължаване развитието на тима и клуба.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ