Селекционерът на Черна гора: Загубихме две точки! И двата отбора бяха нервни

България Черна Гора 6

Селекционерът на Черна гора Любиша Тумбакович сподели, че точката на отбора му срещу България при гостуването на „Васил Левски” е добра. Все пак наставникът на „храбрите соколи” отчете, че срещата е била нервна, като и двата отбора трябва да съжаляват, че не взеха победата.

„Двубой, който всеки от отбора търсеше победата. Имаше нервност в играта и на двата тима. Получи се здрав сблъсък. Имаше възможност и двата отбора да вземат победата, така че и съжалението е всеобщо”, започна Тумбакович пред БНТ.

„Може би за нас точката е по-добра. Имахме гостуване, така че това е по-добрият резултат за нас, отколкото за България. Абсолютен фаворит в тази група е Англия, но ще видим какво ще стане между другите отбори. Някои от играчите ни не бяха подготвени за днес, но ще видим какво ще се случи напред”, завърши Любиша Тумбакович.

„Не съм видял какво стана при дузпата за България. Не се радвам, че има коментари, че играчът на България не е бил в наказателното поле, но това е”, продължи вече Тумбакович на пресконференцията. „Има два компонента, в които ми харесаха в нашия отбор. Играхме концентрирано през голяма част от мача, но в края я позагубихме. Получиха се възможности за опонента, но …”, продължи той.

„По-скоро загубихме две точки, тъй като водихме до края на мача. Имахме и обещаващи положения, които можеха да донесат по-солиден резултат за нас”, говори той на пресконференцията. „Мачът беше напрегнат, но е нормално за първи такъв. България влезе с високи цели, а особено, след като е и домакинска среща. Естествено е напрежението в срещата”, завърши Любиша Тумбакович пред медиите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ