Тежък фаулстарт за Славиша в Латвия! Скочи на националите си, не му стигнали смените

славиша стоянович

Бившият старши треньор на Левски Славиша Стоянович стартира авантюрата си начело на Латвия с тежко поражение 1:3 като гост на Македония. Отборът му можеше да инкасира и далеч по-сериозна загуба, ако не бяха много сериозни пропуски на капитана на западните ни съседи Горан Пандев и една от звездите им Езджан Алиоски, който откри резултата още в 11-та минута. Другите два гола за македонците реализира голямата надежда на местния футбол Елиф Елмас в 29-та и 90-та минути. Между тях Дарко Велковски си вкара автогол, а латвийците приключиха срещата и в намален състав след червен картон на Андрейс Циганикс в последните секунди на редовното време.

„Много лошо първо полуврем за нас, допуснахме два бързи гола, а после отпаднахме и физически. На полувремето исках да извадя шестима футболисти, но няма как да направя толкова смени. Към края на мача имахме надежда за равенство, но като цяло лесно загубихме“, анализира фаулстарта си като селекционер на Латвия Стоянович. Припомняме, че той подписа предварителен договор с местната федерация, още докато бе начело на Левски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ