Ето го последното развитие по новия супер-проект за „Българска армия“! Няма нищо общо с нов национален стадион!

Цска Септември 14

ЦСКА подготвя инвестиционно намерение за нов стадион „Българска армия“, съобщава „24 часа“. Вече е постигнато съгласие с Министерството на младежта и спорта, като в момента се работи по документа, който трябва да бъде разгледан в Министерския съвет до средата на април. Реновирането на „Армията“ няма нищо общо с новия национален стадион, който ще се прави заради кандидатурата на България, Румъния, Сърбия и Гърция за европейско и световно първенство. В момента има определени места за нов национален стадион от общината и главния архитект на София, които се оглеждат. След това крайното решение ще бъде предложено на премиера Бойко Борисов.

Според информация на „Тема спорт“ пък ЦСКА не се е отказал от намеренията си да сключи публично-частно партньорство с Министерството на спорта. Това желание изрази силният човек на „Армията“ Гриша Ганчев в свое интервю през есента на миналата година. Развитие около базите на ЦСКА се очаква в края на пролетта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ