Хубчев разкри какво е най-важното нещо, което националите са осъзнали

Петър Хубчев България Словения Лига на Нацийте 7

Селекционерът на България Петър Хубчев даде официална пресконференция преди двубоя на „трикольорите“ срещу Черна гора. Наставникът коментира предстоящия двубой, както и контузените Кирил Десподов и Пламен Илиев.

„Не съм доволен от физическото състояние, има хора, които са в добра форма, но има и хора с потенциал, но за 3-4 дни няма как да работим по нея. Контузиите… няма отбор, който да няма контузени, не е само Пламен, 4-5 човека дойдоха с оплаквания, къде сериозни, къде не толкова, тези момчета са ми важни и ценни, те са готови да дадат всичко и да минат определена граница за този отбор. Всяка контузия влияе, това трябва да ни мотивира, а не да ни обезсърчава, затова сме и толкова хора. Аз разчитам на отбора, за мен е важен отборът“, каза Хубчев.

„Футболистите повярваха, че нямаме големи имена, но с много работа и постоянство ще стане, той не е първият, който дава такова мнение“, сподели селекционерът по повод изказването на Велко Батрович от Етър, който даде мнение, че Черна гора е по-добрият отбор.

„Почти всички са на мнение, че с изключение на Англия всички имат шансове, аз се присъединявам към това мнение, не ни успокоява отсъствието на големите звезди на Черна гора, но това го има и при нас – контузиите. Ние подсказахме, че имаме потенциал, не сме доказали, че успяваме да се справим с отбори от нашата черга. Всяка една точка или гол може да се окаже решителен накрая при такава равностойна група, какво по-добро от 6 точки, ако успеем, трябва постоянство и в печеленено на точки“, каза още бившият наставник на Берое.

България посреща Черна гора утре в 19 часа. Двубоят ще бъде първи за двата тима от квалификациите за Евро 2020.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ