6000 гарантирани зрители на всеки мач на България, поне 10 000 „откриват“ квалификациите с Черна гора

България Словения Лига на Нацийте 9

Над 6000 фенове вече са купили промоционални четворни билети за домакинските мачове на националния отбор на България в предстоящите квалификации за Евро 2020. Това значи, че вече имаме гарантирани по минимум 6000 души за мачовете срещу Черна гора (22 март), Косово (10 юни), Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември).

От БФС заложиха на стратегия с пропуски за всички домакинства с над 50% по-евтини от закупуването на билети поотделно. Билет в секторите “Б” и “Г” за четирите ни домакинства струва 24 лв., или по 6 лв. на мач. Четворните билети за сектор “В” са по 60 лв., а за сектор “А” – по 80 лв.

От вчера промоционалните пропуски бяха пуснати и на касите на стадион “Васил Левски”, на който в петък от 19 часа посрещаме Черна гора в първата си европейска квалификация. За дебютния двубой на селекцията на Петър Хубчев по пътя към Евро 2020 се очакват около 10 000 зрители.

Доброто време в петъчната вечер, положителните резултати в повечето мачове срещу отбори от нашата черга в Лигата на нациите, новите надежди на старта на квалификациите, а и възможността с общ билет да се гледат евтино и звездите на Англия през октомври са сред причините за сравнително добрия интерес.

24chasa.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ