Притеснение в ЦСКА: Генералният спонсор е на път да се оттегли

Цска Пирин разлог волейбол мъже 11

Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира слуховете, че генералният спонсор на тима ще се оттегли. Специалистът призна, че има подобни индикации и констатира, че на „хората им писва“.

В сряда ЦСКА надви Пирин Разлог с 3:0 гейма в първия мач от четвъртфиналната плейофна серия на Суперлигата. Мачът се игра в зала „Васил Симов“, а Попов коментира и какво е положението с дома на „червените“, като изрази надеждите си, дори да има строеж в комплекса, „армейците“ да запазят мястото си.

„Чакаме яснота за мегапроекта, който така или иначе не ни гарантира място в комплекса, където са извоювани 56 титли. Силно се надявам дори и да има строеж тук – ние да си запазим мястото, защото това е национално богатство. Няма привърженик и на Левски дори, който да каже обратното“, обясни Попов.

„Какво да направим, ако е късно, след като разберем окончателния вариант на проекта. Чакаме и слушаме слухове. Нямаме официална позиция от Министерство на спорта. Сега не е и времето, сега е предизборно“, продължи треньорът.

Запитан за слуховете, че основният спонсор на „червените“ може да се оттегли, Попов обясни:

„Нека да приключи сезонът. Наистина има такива индикации, защото на хората им писва. Нашите спонсори не са от тези, които са на нашите конкуренти. В провинцията е малко по-лесно. Тук в София е доста сложно с финансирането и на някои от хората им писва. Ние 4 години се мъчим да подпишем договор тук, за да инвестираме готови пари, за да пооправим някои неща и като не се получават, интересът от спонсора и мотивацията му малко затихва. Ние се стараем спортно да не ги разочароваме тези хора и да ги радваме с победи, но понякога това не е достатъчно. Дано да не е късно. Още сме в неведение. Нека се съсредоточим върху волейбола. Има още един месец, в който това е тема номер едно. След това ще видим накъде духа вятърът“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ