„Бонус“ за Лъвовете на старта на квалификациите: Черногорците обявиха, че идват без големите си звезди в Софи

1

Окончателно стана ясно, че първият съперник на България в евроквалификациите Черна гора ще бъде и без двамата си водещи играчи в София – Стефан Савич и Стеван Йоветич. Те бяха под въпрос, но след заниманието в сряда окончателно са отпаднали от сметките на селекционера Любиша Тумбакович.

Все пак футболистът на Атлетико Мадрид има всички шансове да се възстанови за понеделник, когато „храбрите соколи“ играят с Англия. За това разкри помощникът на Тумбакович в щаба на черногорците Александър Янкович.

„Окончателно стана ясно, че Стефан Савич няма да е готов да играе срещу българите. Ще направим всичко възможно да го вдигнем на крака за мача с Англия и е огромна вероятността да успеем. Неговото отсъствие и това на Йоветич са единствените проблеми със състава, но те не са новини. Всички останали ще се борят да ги заместят“, сподели Янкович.

В лагера на „храбрите соколи“ идват в София със самочувствие, въпреки че са без звездите си и са готови да търсят успеха. Помощникът на Любиша Тумбакович направи и обстоен анализ на българския състав, като според него най-качествените ни играчи са Ивелин Попов и Страхил Попов.

„Българският отбор е като нашия, на едно ниво сме. Имат няколко играчи, които са от висока класа. Това е Попов на левият фланг, както и Попов зад нападателя. Този противник е по силите ни, надявам се да направим силен двубой.“

„Изненада трудно може да се случи, макар че всичко е възможно на терена. Ние сме фокусирани върху нашето си представяне, искаме да сме агресивни и дисциплинирани. Искаме да дойдем в София и да покажем качествата си“, добави Янкович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ