Дерменджиев пуска Унтонджи титуляр срещу Ботев? Кой ще му партнира?

Левски Тренировка 11 Седрик Унтонджи,

Спортният щаб на Левски е изготвил специална програма на френския защитник Седрик Унтонджи. 25-годишният централен бранител бе привлечен на „Герена“ през миналата седмица, пише „Тема спорт“. Той бе без отбор, след като в края на януари тази година е бил освободен от американския Ню Йорк Сити. През 2018-а за този тим той има само 2 мача, в които е престоял на терена само 7 минути.

Седрик изкара пробен период при сините и треньорът Георги Дерменджиев се реши да му предложи договор до лятото, като в него има опция за удължаването му с още два сезона. Затова и до края на първенството Унтонджи трябва да покаже какво може.

Французинът вече дебютира за Левски. Той се появи като резерва в 84-ата минута на мача с Верея (4:3), като замени Нуно Рейш. Очаква се защитникът да бъде готов да играе цял мач срещу Ботев. Ще е любопитно да се види дали той ще си партнира с португалеца Рейш или с чеха Давид Яблонски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ