10 от 11-те на Хубчев за Черна гора са ясни! Дилемата му е между нови попълнения на Левски и Лудогорец

Петър Хубчев България Словения Лига на Нацийте 6

Селекционерът на България Петър Хубчев има една дилема около състава за старта на европейските квалификации. „Лъвовете“ приемат Черна гора в петък от 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“, пише „Тема спорт“.

След отпадането на Кирил Десподов, фланговите нападатели на „трикольорите“ се очертава да бъдат Галин Иванов и Тодор Неделев. Като централен нападател ще действа Спас Делев, а в ролята на плеймейкър ще бъде Ивелин Попов.

В средата на терена Хубчев ще заложи на Георги Костадинов и Симеон Славчев. Двамата минават за негови любимци и съставът на България започва от тях.

В центъра на отбраната за партньор на Николай Бодуров ще бъде предпочетен Васил Божиков пред неопитния Валентин Антов. Като бекове ще действат Страхил Попов и Антон Недялков.

Единствената дилема пред националния селекционер е на кой да заложи на вратата. За титулярно място спорят Пламен Илиев и Николай Михайлов. Счита се, че Тигъра има известно предимство. Ботевградчанинът направи силна подготовка с Лудогорец, а освен това бе сред най-добрите играчи на България по време на Лига на нациите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ