Дадоха го на КЗК! Данчо Лазаров гори като Ал Капоне, ама не за хазарт и проституция, а за…голи момчета

7 Dni Sport20.03.20190
Левски Лукойл нефтохимик волейбол мъже 2

Навремето Недосегаемите дебнали Ал Капоне сума ти години за алкохол, хазарт и проституция. Накрая го пипнали за неплатени данъци.

Волейболният Ал Капоне – Данчо Лазаров, изглежда го чака същата съдба. При това на дъри години. Но не за голи момичета, на каквито се радваше преди десетилетие, а заради…голи момчета.

Комунистическият номенклатурчик свиква утре извънреден УС, на който да натисне членовете да го натоварят с мисията да…извърши документално престъпение, за което се полага затвор! Лазаров обаче се гласи да тропоса вината на членовете на УС.

Става дума за новия договор за доставка на екипировка на националните ни отбори, за което само 7DniSport.bg алармира вчера. Както единствени писахме, федерастите обявиха обществена поръчка, в която най-важна е цената. Най-добра оферта е дала фирма „Кей Дифужън“, която и досега обличаше държавните тимове с „Асикс“.

По нареждане на Данчо Лазаров обаче комисията от подчинени негови стринки е измислила начин търгът да бъде спечелен от близката до инженера „Спорт Депо“, участваща като представител на „Ереа“. Мотивът да бъде отстранена „Кей Дифужън“ е, че миналата година е доставила полиестерни екипи за тренировка,  а сега заданието е за памучни. И въз основа на това комисията на стринките преценява, че „Асикс“, която е фирма за спортна екипировка №3 в света, няма да може да достави обещаните памучни тениски!

7DniSport.bg се добра до информация, че от „Кей Дифужън“ вече са отнесли въпроса до КЗК – Комисията за защита на конкуренцията. На 100 процента е сигурно, че жалбата им ще бъде увжена, тъй като мотивът за отстраняването им от търга е меко казано нелеп. „Миналата годин те искха полиестерни екипи, получиха ги. Сега искат памучни – ще получат такива“, коментираха от „Кей Дифужън“.

Точно затова утре Данчо Лазаров ще играе „ва банк“, като поиска от УС да му делегира права да завърши преговорите със „Спорт депо“. „Шефът е готов дори да плати глоба, че прави сделка без обществена поръчка. Вика даже адвокатката във федерацията. Не знаеше обаче, че „глобата“ за това може да е и затвор, защото подобно решение е злоупотреба със служебното положение в особено големи размери“, разкри наш източник от федерацията.

Ако утре хората в УС решат да не си слагат главите в торбата, и Лазаров на своя глава поръча екипировката на „Спорт депо“, федерацията я чакат страшни неща. Първо се самосезира Прокуратурата, второ министър Кралев спира финансирането й и трето – КОНПИ подхваща Данчо Лазаров.

Той и сега е под прицел, защото живее повече от охолно, нищо че на негово име няма почти нищо, а и официално е във фалит. Инженера прехвърли повечето от активите си на своята любовница Любка Дебърлиева и на други близки до него жени.

Най-лошото е, че докато траят задаващите се съдебни разправии, не може да бъде подписан договор за екипировка на националите. И ще се наложи на първи юли, когато изтича настоящия, момчетата на Силвано Пранди да излязат за първия си мач в Лигата на нациите…голи до кръста!

ОЧАКВАЙТЕ В 7DNISPORT.BG ЕКСКЛУЗИВНИ РАЗКРИТИЯ ПО СКАНДАЛА!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ