Балъков изчетка здраво Хубчев! Ето какво отличава националният селекционер от останалите треньори

петър хубчев красимир балъков

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков направи любопитно изказване за селекционера Петър Хубчев по време на пресконференцията, на която футболистът на болярите Даниел Младенов получи приза за №1 в Първа лига за кръга. Бала обяви, че неговият колега е един от малкото треньори, които нямат страх да експериментират със състава си.

„Хубчев е един от малкото треньори, които нямат страх да правят експерименти и да взимат играчи от различни отбори. Това е нормално за останалите страни, но в България имаше тенденция да се викат едни и същи футболисти. Така че тази промяна е позитивна. Гарантирам, че след една-две години един или двама футболисти от моя отбор ще бъдат в националния, ако продължават да работят по същия начин“, каза Балъков.

„Ако случайно играем в Европа, при всички положения ще направим по-голяма конкуренцията в тима, като вземем двама-трима нови играчи. Дори първи кръг ще е изпитание за нас. Даже и никой да не очаква нищо от теб, може да се получи някаква изненада. Аз съм оптимист, има време за всичко – за селекция и да променим някои неща, ако се наложи. Времето ще покаже“, продължи той.

„Пак се очертава същата битка като миналата година. Ще видим кога ще приключи. Винаги е добре за първенството тя да бъде до края. Ще е доста интересно. Нищо не може да се каже от сега. Всичко е въпрос на постоянство. Левски е във възход, но определено в ЦСКА има по-голямо постоянстово, въпреки промените, които се случиха там“, добави още треньорът на Етър по казуса „битка за титлата в Първа лига“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ