Лудогорец и Левски заедно в международна инициатива

Левски Лудогорец 35

За поредна година Левски се включи в глобалната кампания #Morethanfootball Action Weeks, която ще обхване периода 19 март – 9 април, съобщава официалният сайт на „сините“.

Инициативата предоставя на европейското футболно семейство платформа за информиране и ангажиране с феновете и заинтересованите страни за техните дейности в областта на общността и социалната отговорност.

Чрез кампанията се повишаване осведомеността за трансформиращата роля, която европейският футболен клуб може да играе в промяната на живота на хората.

Лудогорец също се включва в инициативата за трета поредна година. В периода на кампанията, клубът ще стартира своя инициатива Live Friendship, с която ще стимулира младите да се срещат и създават приятелства на живо. Футболистите от първия тим, талантите от школата и спортната общественост в града ще си предават символично футболната топка.

Лудогорец ще създаде специална група в социалните мрежи, в която ще се събират млади доброволци, готови да бъдат част от футболните срещи и инициативи на клуба. По този начин ще се даде възможност да се срещат и забавляват заедно на открито, чрез спорта , а не да търсят виртуално приятелство.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ