Новият треньор на Монтана: Не виждам напрежение в клуба! Убеден съм, че можем да спечелим промоция

Локомотив София Монтана 11

Стефан Генов замени Ферарио Спасов на треньорския пост в Монтана, а от ръководството на клуба заявиха, че като мотив за напускането, Спасов е посочил беозбразното съдийство по време на срещата.

„Една от причините за оставката на Ферарио Спасов е скандалното съдийство на господин Ставров. Спасов беше разочарован и каза, че няма да е поредният треньор, който влиза да се бие със съдиите вътре. А и заради негативното отношение към публиката. Опитахме се, разговаряхме с него, но не пожела да остане“, коментира кметът на Община Монтана Златко Живков и добави:

„Колко време да чакаме за оставка и за преговори? Ние нямаме такова време, защото има само два месеца до края на първенството и ние не можем да стоим и да чакаме повече така.“

Още на следващия ден Монтана представи и новия треньор Стефан Генов.

„За мен беше доста изненадваща тази покана, защото аз не виждам някакво напрежение. Труден момент в този отбор – всичко си е нормално. Но ние треньорите сме свикнали да реагираме бързо и мисля, че аз ще го направя по най-добрия начин. Хубаво е, че в момента има пауза и ще имам възможност малко повечко време да се запозная по детайлно в отбора, въпреки че с много от момчетата съм работил по различни отбори. Другите ги познавам“, заяви Стефан Генов.

Треньорът е наясно с целите на клуба и се надява да зарадва феновете в края на сезона.

„Аз съм сигурен, че те ще ни подкрепят, зажадняли са да видят отбора в Първа лига и ние като треньорски екип и ръководство ще направим всичко възможно. Аз съм убеден и затова съм тук“, добави Стефан Генов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ