Дерменджиев взе важно решение преди плейофите! Треньорът ще налага Миланов и Унтонджи

Георги Дерменджиев Левски Лудогорец 18

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев е крайно недоволен от представянето на тима в отбрана от началото на пролетния полусезон. Вместо да подобряват действията си в защита, сякаш от мач на мач сините стават по-пропускливи. След като Лудогорец спечели с 2:0 на „Герена“, а освен това създаде още доста ситуации, през уикенда възпитаниците на Дерменджиев позволиха на последния в класирането Верея да му отбележи три попадения.

Дебют в Стара Загора направи привлеченият през миналата седмица французин Седрик Унтонджи. Той ще бъде налаган в титулярната единайсеторка в плейофите от Дерменджиев. 195-сантиметровият централен защитник ще замени някой измежду Давид Яблонски и Нуно Рейш. Чехът не игра на „Трейс Арена“, защото бе повален от вирус. Вместо него в центъра на защитата действа Живко Миланов. Юношата на клуба обаче ще бъде налаган като десен бек. Причината е, че договорът на настоящия титуляр в дясно на отбраната Милош Цветкович изтича през лятото.

Почти сигурно сърбинът няма да остане на „Герена“ и през следващия сезон. Разговори за нов контракт ще се водят и с Давид Яблонски. Той също може да свали синята фланелка през лятото.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ