Али Соу се ядоса! Нападателят на ЦСКА отказа поканата за националния на Гамбия

Али Соу

Нападателят на ЦСКА Али Coy все пак ще остане в България в паузата за националните отбори. В последните дни около него и Гамбия се заформи истинска сага. Престижната английска медия Би Би Си чрез своя автор в африканската страна Момоду Ба съобщи вчера, че Coy в крайна сметка е отказал повиквателната от родината си.

Ситуацията е доста любопитна, тъй като още преди две седмици се появи информация, че Coy няма да попадне в плановете на селекционера Том Сенфие за двубоя с Алжир на 22 март. Впоследствие белгийският специалист е размислил и е решил да изпрати покана до нападателя на ЦСКА заради многото кадрови проблеми в атаката на Гамбия, възникнали през последните 10 дни. Изглежда, обаче, че Coy не иска да е втора цигулка и е отхвърлил поканата. Той е бил против да пътува само за да е резерва.

През 2018-а нападателят записа 2 участия в представителната селекция на своята страна, но се появяваше в самия край на срещите. В крайна сметка нападателят е предпочел да остане в ЦСКА и да продължи да се готви под ръководството на Любо Пенев по време на паузата в шампионата. Coy вкара 6 гола в първите си 6 мача при новия треньор.

ЦСКА остава с един чуждестранен национал – Жоржиньо в Гвинея-Бисау. Червените имат и 9 представители в родните селекции.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ