Недялков и Десподов висят за битката с Черна гора

Антон Недялков България Словения Лига на Нацийте 18

И Антон Недялков е под сериозен въпрос за мачовете на националите ни от евроквалификациите срещу Черна гора и Косово. Защитникът на Лудогорец отново получи удар в рамото на мача със Септември и излезе принудително от терена.

Болките на Недялков са доста сериозни, обясниха от Лудогорец, но той замина за лагера на националите, който започна в базата на БФС. Защитникът имаше стари проблеми със счупена ключица в рамото. След това дойде и ударът от Тиам в дербито срещу Левски. Първоначалният преглед е показал, че няма счупване.

В понеделник Недялков и най-добрият футболист на България за миналата година Кирил Десподов отиват на магнитен резонанс с лекаря на националите Бисер Бочев, който трябва да вземе окончателното решение дали двамата могат да участват в първия двубой. Десподов получи мускулна травма и заради това пропусна въобще последния мач на Каляри в италианското първенство срещу Фиорентина. От решението на Бисер Бочев зависи дали Петър Хубчев ще вика и заместници, ако двамата не могат да се оправят до първия двубой с Черна гора, който е в петък. След това гостуваме на Косово.

Други проблеми в състава ни засега няма, като треньорите очакват всички да дойдат без сериозни проблеми поне по отношение на здравето.

БФС премести мача с помощта на УЕФА за 19 часа, за да е по-удобно на феновете.

За двубоя ще продължи и инициативата „Семеен сектор“, където запалянковците могат да заведат и децата си на първия двубой от евроквалификациите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ