Трансферна бомба от „Герена“! Левски си връща Божидар Краев

Божидар Краев

Левски следи ситуацията с бившия си футболист Божидар Краев. Офанзивният футболист е изпаднал в немилост в клубния си тим Мидтиланд, а “сините” ще проверят как могат да си го върнат през лятото. 21-годишният футболист напусна Левски през лятото на 2017 година и премина в датския тим,пише „Тема спорт“.

През есента Божидар беше на ниво в мачовете на националния отбор в турнира Лигата на нациите. Той игра в пет двубоя, като в четири от тях започна като титуляр. Той вкара и два гола при победата над Словения като гост с 2:1.

Краев вече е със статута на ненужен в Дания. Той не попадна в групата за последните два шампионатни мача с едни от най-слабите тимове в лигата – Хобро (2:1) и Сьондерийске (2:1).Той все пак записа участие за Купата на 13 март, като поигра 14 минути срещу лидера в трета лига Колдинг (2:0).

Врачанинът има едва 11 участия и само 297 игрови минути в първенството, като само два пъти е бил титуляр и то в началото на сезона на 20 юли и 26 август. През миналия сезон той записа 17 участия, 1 гол и 464 минути в Суперлигата. Мидтиланд тогава стана шампион, а сега завърши редовния сезон втори на точка от Копенхаген.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ