Капитан на ЦСКА разкри има ли конфликт с Любо и защо до вчера беше извън състава

Цска Берое 17

Един от капитаните на ЦСКА Рубен Пинто е имал контузия през последните седмици и затова изявите му под ръководството на Любослав Пенев са били ограничени. За травмата си разкри самият Пинто в социалните мрежи, публикувайки кадри от завръщането си в игра, към които написа: „След малка контузия съм щастлив, че съм готов отново да помагам на отбора“. Видеото от мача пък е подаването, с което халфът изведе Едвин Джеси на десния фланг и от там последва остър пас, след който Ерол Алкан си отбеляза автогол, за да оформи крайното ЦСКА – Берое 2:0.

Пинто игра само 17 минути при победата с 5:1 над Септември, когато е бил близо до възстановяване. Проблемът обаче се е завърнал и той остана извън групата при успеха с 3:1 над Етър във Велико Търново, което веднага породи спекулации, че Любо Пенев е зачеркнал португалския халф. Те обаче се оказаха далеч от истината, а след вчера, Пинто ще има достатъчно време да се подготви за плейофите в Първа лига по време на двуседмичната пауза заради мачовете на националните отбори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ