Новият шеф в ЦСКА със силни думи за клуба в Италия – похвали се, че знае за голям трансфер

Кристиано Джарета

Новият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета даде интервю в своята родина Италия. Там той оприличи родните „армейци“ с торинския гранд Ювентус.

„Харесва ми много, тъй като всички в клуба „дишат“ с футбола. ЦСКА е най-големият отбор в България и един от грандовете в Източна Европа. Нещо като Ювентус за Италия. Чувствам се чудесно и знам, че имаме добра платформа за развитие. Тази година ЦСКА може да стане шампион, но има много мачове, тепърва влизаме в плейофна фаза. В последните седем години Лудогорец е шефът в България, но ние имаме екип, който е способен да прекъсне тази серия“, каза Джарета пред „АренаНаполи“.

„Българският футбол израства последните четири-пет години, тъй като има много чужденци от Испания, Бразилия и Португалия. Същевременно има доста треньори то чужбина, които влагат знанията си в ежедневната работа“, продължи той.

„Помня, когато бях в Новара, че доведох Бруно Фернандеш за 20 хиляди евро. Днес той е най-добрият футболист в португалското първенство. Знам също така, че следващото лято му предстои трансфер във Висшата лига на Англия“, добави още спортният директор на ЦСКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ