Балъков: Мачът със Славия е стратегически

Ботев-Етър05

Наставникът на Етър Красимир Балъков говори преди срещата от последния кръг на редовния сезон срещу Славия в столицата. Двубоят е без значение за крайното класиране, но евентуалните точки са важни, защото се запазват и в плейофите.

“Вече е ясно, че нямаме шанс за шестицата, ясна е и групата, в която ще продължим занапред. Предстоящия мач срещу “Славия” причислявам към по-нататъшните срещи, защото точките са ни необходими. Те играят двойна роля – първо трябва да си осигурим оставане в Първа лига с място сред първите два в четворката, а после да гоним и челната позиция. Така че програмата минимум за четворката е второто място, а максимум – първото. Едва тогава следва борбата за крайното 7-о място. Мачът срещу “Славия” е стратегически и каквото можем да вземем от него, ще бъде добре дошло за преследването на целите ни”, коментира Балъков.

“Надявам се да дойдат повече хора на стадиона в “Овча купел”, така че приветствам решението на домакините да пуснат билетите на символична цена. Колкото повече публика има, толкова по-добра е атмосферата на всеки мач“, добави Красимир Балъков.

Срещата най-вероятно ще пропусне защитникът Венцислав Василев, който поради травма през седмицата тренираше на облекчен режим.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ