Трансферна издънка на Левски проплака: Феновете искаха да ни бият, не издържах в тези условия

Агитка Фенове Левски Лудогорец 17

Бившият халф на Левски – Кевин Бру не си спомня с добро своя период на „Георги Аспарухов“. Въпросният дойде с големи надежди в „синия“ клуб преди около четири години, но се превърна в една от най-големите трансферни издънки в историята на вековниците. Ето какви са неговите спомени.

„Левски е голям – като Звезда и Партизан“

„Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като „паспорт“ за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо – инцидентът с Ивайло Петев. Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката. Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи“, започна Бру.

„При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накараха да поискам да си тръгна. Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна“, допълва халфът.

В момента Бру играе за кипърския Аполон (Лимасол), а преди това игра стабилно за анлгийския Ипсуич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ