Бивш таран на Славия блести в Хърватска! Боби Цонев влезе като резерва

топка

След сензационната загуба от аутсайдера Рудес в миналия кръг Интер (Запрешич) си стъпи на краката и постигна важна победа над Истра 1961, с която излезе на 7-о място в хърватското първенство. Борислав Цонев влезе като резерва за домакините, а в герой се превърна бившият нападател на Славия Сердер Сердеров, който вкара две от попаденията за успеха с 3:1.

Камерунецът Даниел Н’Ди даде преднина на Истра в 30-ата минута, но в края на полувремето Сердеров изравни. В средата на втората част Боби Цонев замени Кулина и Интер заигра доста по-офанзивно. Обратът стана факт в 80-ата минута с гол на Иван Мамут. В 89-ата Н’Ди остави гостите с човек по-малко, след като получи червен картон, а в добавеното време Сердеров сложи точка на спора.

Интер вече има 24 точки и измести от седмата позиция Славен Белупо (22). Истра е на 9-о място със 17 точки, а лидер е Динамо (Загреб) с 61.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ