Лудогорец излиза с резервите срещу Септември! Юноша на Левски ще води атаката на столичани

Левски Лудогорец 35

Лудогорец има наглед лека задача в последния кръг от редовния сезон. Разградчани приемат на своя стадион Септември (София) с повишено настроение след убедителната победа над Левски, която им осигури аванс от 8 точки пред “сините” и 5 пред ЦСКА. Тимът на Стойчо Стоев постепенно навлиза във форма, но същото не може да се каже за гостите, които загубиха последните си два мача и са на 12-о място в класирането. През есента те отстъпиха на шампионите с 1:4 в София.

Очаква се Лудогорец да излезе без някои от основните си футболисти. Идеята на Стоев, за когото това ще е повторен дебют в Разград, е да даде почивка на част от титулярите преди старта на плейофите. Той обаче беше категоричен, че подценяване е невъзможно.

Наказан за двубоя е Козмин Моци, а на пейката ще остане и другият румънски защитник – Драгош Григоре. В тяхно отсъствие в центъра на отбраната ще действат Георги Терзиев и Рафаел Форстър. Анисе Абел ще замени капитана Светослав Дяков в средата на терена, а Димо Бакалов ще започне по левия фланг на атаката вместо Вандерсон. В предни позиции Стоев ще даде шанс на Якуб Шверчок. Калудиу Кешерю ще се включи след почивката, ако нещата не се развиват добре за “орлите”.

Ветеранът Борис Галчев е в групата на Септември и вероятно ще е титуляр на “Лудогорец Арена”. Аут за мача обаче са десният бек Александър Башлиев, който е контузен, и наказаният халф Фабиано Алвеш. Наставникът Христо Арангелов планира да пусне на върха на атаката Илия Димитров, а по двата фланга ще му помагат Здравко Димитров и Кристофър Мандиангу.

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: П. Илиев; Сисиньо, Г. Терзиев, Форстър, Недялков; Анисе, С. Юсеин; Лукоки, Марселиньо, Д. Бакалов; Шверчок

СЕПТЕМВРИ: Я. Георгиев; Дюлгеров, Бенга, С. Николов, Глишич; Галчев; З. Димитров, Тилев, Чандъров, Мандиангу; И. Димитров


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ