Звезда от Първа лига разкри: ЦСКА искаше да ме купи през зимата, но не се разбраха за цената ми

Българска армия, ЦСКА, фенове

Футболистът на Септември София Здравко Димитров разкри, че през зимата от ЦСКА са отправили оферта за него, но не се е стигнало до споразумение между двата клуба.

„Имаше интерес от ЦСКА, имаше интерес и от други отбори, но засега съм футболист на Септември. Надявам се да играя някой ден за ЦСКА, защото съм фен от малък на „червените”. Оферта имаше от ЦСКА, но не се разбраха двата клуба. Ще тренирам усилено и времето ще покаже, дали ще бъдат трансфериран през лятото”, сподели Здравко Димитров за Дарик радио.

„Мисля, че не сме постоянни, бихме в няколко мача, а след това не се получи. Излизаме като равен с равен в следващия двубой, те са домакини, но ще се броим. Мотивирани са, но и ние няма да отстъпим.”

„Имаме сили, защото всеки ден работим много здраво и дисциплинирано. Определено всички мачове са ни като финал. Турнирът за Купата на България не ни е приоритет, но в срещу Струмска слава ще се борим за успех”, завърши Здравко Димитров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ