Стойчо Стоев предупреди играчите си: Трите точки са три точки, без значение от името на противника

Стойчо Стоев Левски Лудогорец 16

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия на „орлите“ ден преди домакинския мач със Септември, с който приключва редовния сезон в първенството на Първа професионална лига. Двубоят със столичния тим е повторен дебют за специалиста пред публиката в Разград. Ето какво очаква от срещата със Септември Стоев, който започна отлично втория си престой в Лудогорец – с победа над Левски с 2:0 в София.

– Г-н Стоев, готов ли е Лудогорец за предстоящия мач със Септември, вашият повторен дебют пред публиката в Разград?
– Нормално е да е готов. Все пак сме в крайната фаза на редовния сезон в първенството. Виждам, че има настроение в отбора, което е много хубаво. И много важно.

– Какво очаквате от двубоя със столичния тим?
– Всеки мач е важен. Това, че играем срещу Септември няма значение. Нищо, че са отбор от втората половина на таблицата. Трите точки са три точки. Без значение от нивото на двубоя и името на противника.

– Ще има ли промени в състава в сравнение с мача срещу Левски?
– Да, определено ще има ротации. Още повече, че аз обичам да използвам цялата група футболисти, която е в рамките на 20 човека. Всеки ще получи своя шанс. Нямам притеснения, че ще сменя един футболист с друг. Те ще са на едно и също ниво.

– Взел ли сте решение кой да замени Козмин Моци, който е наказан заради натрупани жълти картони?
– Да, определено съм взел решение.

– Притеснявате ли се от възможно подценяване на противника след силния мач срещу Левски?
– Винаги когато успееш да победиш Левски или ЦСКА е възможно да има някакво подценяване. Но се работи в тази насока. Няма как да победиш Левски в София и да губиш точки в Разград.

– Предстои пауза в първенството на Първа лига заради мачовете на националния отбор. Какво сте планирал в този период?
– Ще тренираме основно. След мача със Септември ще има кратка почивка. Събираме се във вторник. Ще имаме двуразови тренировки в следващите дни, като в петък ще проведем двустранна игра срещу Лудогорец II. След това ще има пак кратка почивка, а от следващия понеделник започваме подготовка за първия мач от втората фаза в първенството.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ