На „Герена“ мислят за бъдещето! Левски следи изкъсо двама от талантите си, сините отписаха бразилец

Агитка Фенове Левски Лудогорец 17

От треньорския щаб на Левски следят изкъсо представянето на централния нападател Илия Димитров и крилото Атанас Кабов. Първият бе преотстъпен на елитния Септември (София) след старта на пролетния дял. 22-годишният футболист вече записа два мача за новия си тим, в които престоя на терена 99 минути. В тях той отбеляза един гол – при 1:5 от ЦСКА на “Армията”.

За сравнение през есента Илия влезе в три мача на “сините”, игра 28 минути и за това време донесе победата с 1:0 над Ботев (Пловдив), а направи и асистенция при 2:2 с Черно море в София. Атанас Кабов бе пратен в лдиера във Втора лига Царско село. Той игра и в трите пролетни двубоя на тима, като престоя на терена 186 минути. За това време реализира един гол и направи една асистенция. Той бе най-добър при успеха с 2:1 над Локомотив (София). През първия полусезон в Левски 19-годишното крило записа 7 минути в 1 среща.

От Левски обаче сякаш са отписали бразилеца Луан Виана, който през есента изигра само 10 минути. Бразилският нападател се появи като резерва в гостуването на Лудогорец (1:2). Той е съотборник на Кабов в Царско село, но до момента не се е появявал на терена. И едва ли през лятото “сините” ще си го върнат.

“Тема Спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ