Феновете на Берое не издържаха! Поискаха оставки или уволнения!

Берое - Левски (1)

Феновете на Берое не се отказват от исканията си за оставки. С офицална декларация до медиите те искат на момента оставките на спортно техническия щаб и треньорите на отбора. Виковете за оставка огласиха стадиона в Стара Загора още след загубата в понеделник от Витоша Бистрица с 0:1. Ето и цялата декларация,без редакторска намеса:

Уважаеми Г-н Русев,
Уважаеми Г-да Членове нa Управителния Съвет на ПФК БЕРОЕ – Стара Загора,
Ние, организираните фенове на ПФК БЕРОЕ – Стара Загора, искаме да изразим дълбокото си недоволство и притеснение от случващото се в Любимия ни отбор.
Чрез настоящите редове изразяваме силното си възмущение от срамните резултати и бездушна продукция през целият пролетен полусезон. За нас, Феновете на ПФК БЕРОЕ – Стара Загора е немислимо да продължим да търпим подобна откровена гавра с Клуба, който за нас е светиня. Съкрушени и огорчени сме от безразличието на спортно-техническото ръководство и треньорския щаб към посредствените резултати на Клуба.
Припомняме Ви, че в рамките на този сезон трикратно имаше обещания към Беройската общност, за Евротурнири без алтернатива. Какво се случи с тези обещания? Само няколко седмици след поредното такова, сме в ситуация да доиграваме сезона без перспектива, поради липсата на футболисти. Предстоят ни мачове на истината. Какво да очакваме от тях? Какво се случи с „работещия“ и „надграждащ“ специалист – г-н Томаш? Къде е публиката, пълният стадион?
Очертава се поредна нулева година без Призово класиране, без Купа, без Евротурнири… без достойнство. За сметка на това, под ръководството на този спортно-технически екип бяхме длъжни да преглътнем едни от най-унизителните загуби на Клуба в исторически план: БЕРОЕ – ЦСКА 0:3; ЦСКА – БЕРОЕ 6:0; Лудогорец – БЕРОЕ 7:0; БЕРОЕ – Левски 0:4; Ботев Пд – БЕРОЕ 4:1; Локомотив Пд – БЕРОЕ 4:1; БЕРОЕ – Витоша 0:1. За тези срамни резултати, никой не пое отговорност. Бяха изречени само уклончиви обяснения и куп глупости: „загубата е част от футбола“, „имаме ментални проблеми“, „страх в душите на футболистите“, „нужна е подмяна на ДНК-то“, „много работа предстои“, „малките детайли“.
Сега е времето отговорността да бъде поета, не само на думи, а с конкретни действия. Твърдо настояваме цялото спортно-техническо ръководство и треньорски щаб, да демонстрира чест и отговорност и да подаде оставка. Ако това не се случи незабавно, Управителния съвет е длъжен да ги освободи.
В знак на добра воля и най-цивилизовано настояваме и декларираме, че сме категорични в исканията си. Нека сложим край на агонията! Бездушието е престъпление! МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ