В Румъния разкриха драмите със Златински, Бекали го отписал след първия мач

Христо Златински,

Един от любимците на феновете на Локомотив Пловдив Христо Златински отново е на Лаута и се надява от лятото да подпише с клуба. След като той започна подготовка със "смърфовете", в Румъния разказаха историята на кошмара му със Стяуа. 

Халфът отиде там изненадващо в самия край на август като свободен агент, но само няколко месеца по-късно вече не е част от букурещкия гранд, изживявайки истинска драма на "Генча". В края на миналата година собственикът Джиджи Бекали разкри, че го е взел единствено, за да не отиде в градския съперник Динамо Букурещ. 

Сега sport.ro разкрива, че съдбата на бившия български национал е била решена още през септември. Тогава, само няколко дни след подписа си със Стяуа, той се появи на терена срещу Волунтари. Още в първите минути, след като го видял в игра, Бекали отсякъл пред треньора: "Този повече да не играе! Ще му скъсам договора!"

След тази присъда от боса, Златински се появи в само още два мача за по няколко минути. И през декември му беше предложено да прекрати договора си. Българинът се запъна, защото това означаваше, че няма да може да подпише с друг клуб до края на настоящата кампания, тъй като вече игра за два отбора през нея – Университатя Крайова и "стелистите". 

След тежки преговори, в които халфът държеше да получи всичките си пари до края на договора, в крайна сметка се стигна до раздялата в края на февруари. Сега Златински тренира за здраве с Локомотив и едва от лятото ще може да подпише отново с отбора, в който има най-дълъг стаж в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ