Среща между футболисти и фенове зад гърба на Томаш! Ето какво са обявили двама лидери пред агитката

Берое - Левски (1)

Футболистите на Берое са останали разочаровани от изказванията на старши треньора Александър Томаш и спортния директор Валентин Грудев след загубата от Витоша Бистрица. И двамата нападнаха лошо играчите, като хвърлиха цялата вина за поражението върху тях. Томаш открито заяви, че усеща наискреност от подопечните си. Грудев пък ги заплаши с освобождаване.

Нито един от двамата не пое вина и не подаде оставка въпреки двете поредни загуби от Витоша (0:1) и Берое (1:4). Футболистите си говорели помежду си, че при всяка издънка наставникът хвърлял вината върху тях, а при успех изтъквал колко добра била тактиката му, пише „Тема спорт“.

Вчера пък двама от лидерите на тима са имали среща с фенове. Защитникът Иван Бандаловски и вратарят Душан Перниш са разговаряли доста дълго със запалянковците в търсене на причините за слабото представяне напоследък. Не е ясно дали ръководството и спортно-техническият щаб са били запознати за срещата.

Перниш е получил много по-голямо одобрение от феновете. Както е известно, договорът на Бандаловски е до лятото и едва ли ще бъде удължен.
В последния кръг от редовния сезон Берое гостува на ЦСКА. Ново тежко поражение може да доведе до промени в отбора. В един момент заралии говореха дори за атака на третото място, но сега е възможно да завършат шести.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ