След слабия мач срещу Лудогорец: На „Герена“ решиха за Райнов!

Левски, пресконференция, Мартин Райнов

Халфът на Левски Мартин Райнов ще продължи да се радва на доверието на треньора Георги Дерменджиев и ръководството, въпреки критиките, които отнесе за представянето си в дербито с Лудогорец (0:2). Феновете, както и клубните легенди са категорични, че той не се представя според очакванията след трансфера си от Берое. Шефът на Славия Венцеслав Стефанов пък дори му се подигра публично, след като помогна на Марселиньо да отбележи във вратата на Николай Михайлов в неделя.

На “Герена” са успокоили Райнов, че стоят твърдо зад него и вярват, че той ще се превърне във водеща фигура. “Няма да го убиваме заради един мач”, категорични са “сините”.

Освен това Георги Дерменджиев е с вързани ръце около състава, след като Кали Тиам бе наказан за два мача. Така той няма друг опитен разбивач в средата на терена освен Райнов. През есента там се подвизаваше Давиде Мариани, но новият треньор му повери друга роля – да връзва играта на “сините”.

“Меридиан мач”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ