Искаш да видиш как ЦСКА уволнява треньора на пряк съперник? Ето я цената да гледаш заедно с Бербатов

Димитър Бербатов Книга5

Ръководството на ЦСКА пусна в продажба билетите за последния мач от редовния сезон срещу Берое в събота. „Червените“ влизат като фаворит в двубоя след двете си поредни победи над Септември, докато заралии се издъниха с поражения от Локо Пд и Витоша, което и сложи под сериозна въпросителна бъдещето на треньора Александър Томаш. При поражение и на „Армията“ младият специалист почти сигурно ще бъде освободен, а на негово място ще бъде назначен бивш треньор на Левски. 

Цените на билетите за мача, в който ЦСКА може да уволни треньора на един от преките си съперници за челните места в Първа лига, започват от 10 лева за сектор „Г“ и стигат до 150 за място във ВИП ложата. Интересно е, че се очаква и Димитър Бербатов да седне в нея, като посочваните причини са две – за да се запознае на живо с отбора на ЦСКА, от който има оферта за договор, или просто да подкрепи добрия си приятел Томаш в трудния за него момент.

ЦСКА и Берое се изправят един срещу друг тази събота, 16 март, от 17:45 ч. Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на „Арена Армеец“. За улеснение на привържениците в деня на мача (16 март) администрацията ще работи от 15:00 часа до старта на двубоя. От нея можете да си закупите всички артикули, които се предлагат и в официалния онлайн магазин.

Цените на билетите са както следва:

– Сектор А – 20 лева

– Сектор В – 15 лева

– Сектор Г – 10 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ