Събитията под Аязмото се развиват мълниеносно! Уволняват Томаш след ЦСКА, идва Сухия или Гонзо!

Антони Здравков Левски Лудогорец 31

Берое на 99 процента ще завърши сезона с нов треньор. Очаква се настоящият наставник на тима Александър Томаш да бъде освободен след предстоящото гостуване на ЦСКА в последния мач от редовния сезон.

Само евентуална победа над „червените“ би закрепила Томаш на поста, но това ще е временно. Към днешна дата треньорът на Берое е в обтегнати отношения и с част от футболистите, и с шефовете, и с феновете. Ситуацията стана още по-напрегната след загубата от Витоша под Аязмото в понеделник.

По информация на „Меридиан мач“ Антони Здравков е сред вариантите да води Берое в плейофите на Първа лига. Името на Сухия, който в момента е помощник-треньор на Лудогорец, е било обсъждано в офиса на заралии.

Припомняме, че Георги Иванов – Гонзо продължава да е вариант №1 за наследник на Александър Томаш.

Не е лесно да водиш добре подсигурен финансово тим като Берое в 61 мача и да го докараш дотам да извадиш впечатляващ Топ 5 на провалите. Сегашният наставник Александър Томаш обаче може да се „похвали“ дори със сериозна битка на кандидатури за подобна петица.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ