„Син“ любимец отписа Левски за титлата: Всички видяха, че не може да се пребори с Лудогорец

Славия Левски 40 дарко тасевски

България е мой дом, затова исках да се прибера тук след толкова време. Това сподели за bTV бившият футболист на „Левски“ и настоящ играч на „Славия“ Дарко Тасевски.

След 6 успешни години в Тайланд, един от любимците на „синя“ България се завърна у нас и вярва, че това е най-правилното решение.

„След като изкарах толкова време при предишния ми престой в „Левски“ и жена ми е българка и всяко прибиране от Тайланд – първо си идвахме в София, след това в Скопие, така че мога да кажа съвсем свободно, че и тук се усеща като у дома, затова повече казвам „като се прибера вкъщи“, каза Тасевски.

По време на престоя си в Тайланд Дарко не спира да следи българския футбол.

„Колкото и да е трудно да си го признаят и левскарите, и цскарите – „Лудогорец“ вдигна летвата прекалено високо. Видяхме на последния мач срещу „Левски“, „Левски“ беше абсолютно надигран, въпреки че играеха и на „Герена“, пред пълен стадион. Имаше някакъв шанс за „Левски“ да се бори за титлата, но след този мач всички видяха и е ясно, че много трудно ще се пребори с такъв отбор на „Лудогорец“

Тасевски вече носи екипа на „Славия“. Като един от най-опитните футболисти на „белите“, първият съвет, който дава на младите, е да играят със сърцето си.

„Футбол без хъс не може да се играе. Може да имаш талант и качества, и всичко, но без желание за победа да излизаш всеки мач, няма как да се получат нещата“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ