Стара Загора поиска главата на Томаш! Берое отива „Армията” с треньор в оставка след грандиозен провал

берое витоша михаил милчев педро еуженио

Берое записа шокираща загуба 0:1 от Витоша Бистрица на собствения си стадион в Стара Загора. Заралии се провалиха грандиозно преди гостуването си на ЦСКА в последния кръг от редовния сезон, а от трибуните под Аязмото се чуха освирквания към Александър Томаш – ясен знак, че феновете повече не могат да търпят посредствената игра на отбора. След последния съдийски сигнал ясно седе чуха скандиранията „Оставка”.

При нова загуба  на „Армията” Томаш може и да се прости с поста си, въпреки че до момента шефовете му оказват сериозна подкрепа.

В 8-та минута бе първата интересна ситуация, когато Стефан Христов получи топката на дъгата и стреля, но Перниш улови.

В ответната атака Василев нахлу в пеналта и предостави за Бриджидо, който с едно докосване намери Мешка. Той стреля от наказателното поле, но топката мина на метър от гредата.

Минута след това при бърза атака за Берое Бриджидо бе изведен зад отбраната и продължи за Педро, той навлезе в пеналта и стреля по диагонала, но не намери целта.

В 14-та минута Бриджидо открадна топката от своята половина и организира бърза атака за зелените. Португалецът изведе Педро, който стреля, но ударът рикошира и излезе в корнер. Педро центрира от ъгловия удар, а Алкан засече с глава, но топката срещна напречната греда, тупна пред гол линията и бе изчистена.

В 21-та минута сед продължителна атака за Берое Бриджидо центрира в пеналта от фланга, а Камбуров засече топката с глава. Ударът обаче мина на метър от гредата.

Четири минути по-късно Минчев отправи хубав удар от дистанция, но топката мина на сантиметри от горния страничен стълб.

В 33-та минута Минчев центрира в наказателното поле, където Василев игра с глава, но бе неточен.

Минута преди края на първата част Кочилов стреля отлично от пряк свободен удар, но Перниш се прояви със страхотна намеса и изби в корнер.

В 52-та минута Лазаров намери Христов на границата на пеналта и последния стреля по земя, но Перниш улови.

Три минути след това гостите откриха резултата. Садула размени подавания с Христов и получи топката на границата на пеналта, след което овладя и стреля. Топката срещна гредата и влезе в мрежата на Перниш – 0:1.

В 67-та минута Котев получи топката на стрелкова позиция и отправи удар, но Перниш се намеси брилянтно.

В 74-та минута Минчев центрира опасно от фаул в пеналта, но там куп от играчи се разминаха, а Алкан не успя да отправи добър удар на втора греда.

Пет минути след това Маринов стреля чудесно от дъгата, но Василев спаси и това бе последното интересно положение в срещата.

Със спечелените три точки Витоша събра 25 и на практика разбра два от трите си съперника в групата си във втората осмица. Тимът от Бистрица е 10-и в класирането и не може да бъде изместен от него, което му гарантира сблъсъци със седмия Етър и последния Верея, а последният отбор ще е един измежду Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив), които към момента са разделяни само от една точка на 8-о и 9-о място.

Берое пък не успя да си върне четвъртото място от Ботев Пд и остава на 2 точки зад Канарчетата преди последния кръг от редовния сезон. Заралии ще гостуват на ЦСКА в него, докато пловдивчани ще имат по-лесна задача с мач срещу адашите от Враца.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ