Шок за Лудогорец и България, сезонът за титуляр приключи? Кандидатите да го сменят са от Берое и Левски

Жерсон Кабрал Антон Недялков Левски Лудогорец 13

Пред сериозен проблем са изправени спортно-техническият щаб на Лудогорец и националният селекционер на България Петър Хубчев. В заключителните минути на дербито между разградчани и Левски вчера на „Герена“ националът Антон Недялков падна изключително тежко върху рамото си и се наложи лекарския екип на шампионите да се намесва спешно. Съмненията са за извадено рамо или фрактура, които на практика може да приключат сезона на Недялков преждевременно.

Проблемът се очертава по-сериозен за Хубчев, който включи защитника в състава първите евроквалификации срещу Черна гора и Косово в края на месеца. Варианти да го заместят са капитанът на Левски Иван Горанов и Иван Бандаловски от Берое, но и двамата не демонстрират добра форма от началото на сезона и затова и не попаднаха сред първоначалните избраници на Хубчев.

В Разград Стойчо Стоев има достатъчно варианти за заместник на Недялков. Димо Бакалов играе еднакво добре като крило и краен бранител, а и Лукас Саша има сериозен опит като бек. Връщане на Натанаел в състава ще има единствено, ако бразилецът склони да преподпише договора си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ