Ето я програмата за шампионските плейофи! Левски и ЦСКА стартират с неудобни съперници

Цска Левски волейбол жени 16

Шампионките на България от Марица (Пловдив) стартират плейофите в НВЛ срещу Перун (Варна). Маричанки спечелиха редовния сезон в първенството с пълен актив от 42 точки и със само един загубен гейм. Перун не успя да запише победа и спечели само един гейм.

Двата отбора се договориха двубоите да се играят в Пловдив. Така първата среща ще бъде на 13 март (сряда), от 18:00 ч. в зала Колодрума. Само 24 часа по-късно на 14 март (четвъртък), от 18:00 ч. отново в зала Колодрума ще бъде вторият мач между двата отбора.

След изиграното „вечно“ дерби в последния кръг тимът на Левски завърши на втора позиция с 29 точки, като си гарантира медали от шампионата. Берое приключи на трето място на точка от „сините“, а Раковски (Димитровград) остана на четвърта позиция с 23 точки. Със същия актив са и волейболистките на ЦСКА, но с по-лошо геймово съотношение.

Класирането определи и съперниците в 1/4-финалните плейофи. Играе се по схемата 1-8, 2-7, 3-6 и 4-5, до две победи от три мача.

Датите и часовете ще бъдат оповестени по-късно.

Всички 1/4 финални двойки в НВЛ:

Марица (Пловдив) – Перун (Варна)

Левски (София) – Казанлък Волей (Казанлък)

Берое (Стара Загора) – Славия (София)

Раковски (Димитровград) – ЦСКА (София)


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ