Шеф в Ботев разкри кога ще започнат ремонтните дейности по стадион „Христо Ботев“

Жребий (12) адалберт зафиров

Спортният директор на Ботев Адалберт Зафиров хвърли малко светлина върху темата, която вълнува всички фенове на клуба – реконструкцията на стадион „Христо Ботев“. По думите му, скоро би трябвало да започне същинската работа по строителството на съоръжението.

„Не съм запознат кога ще започнат ремонтните дейности на „Христо Ботев“, правят се първите стъпки. Доколкото знам, трябва да се вземе един акт, което би трябвало да стане в скоро време и ще се стартира работа. Това знам, не мога да ви кажа повече по този въпрос“, заяви Зафиров.

В момента „канарчетата“ малко изостават от битката за квота в Европа чрез класирането в Първа лига, но имат всички шансове да се доберат до нея чрез Купата на България, където са на четвъртфинал с Черно море. Зафиров разкри, че това е една от целите пред отбора.

„Да се надяваме, че ще играем в Европа. За нас преминаването през Купата е постижима цел за влизане в групите на Лига Европа и се надявам да минем през това“, сподели още спортният директор на пловдивчани

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ