Бивш нападател на Левски вилня в дебюта на Белчев в Кърджали, изхвърлиха Авиаторите от местата за бараж

Арда - Царско село (10)

Бившият треньор на ЦСКА Стамен Белчев се завърна в професията с изразителна победа. Воденият от него Арда разпиля с 5:1 един от коравите тимове във Втора лига Несебър с 5:1. В главно действащо лице в Кърджали днес се превърна бившият нападател на Левски и Берое Венцислав Христов. Той откри резултата още в 10-та минута, а в 43-та вкара за 3:0, след като и Веселин Марчев се разписа в 29-та. През второто полувреме централният защитник Румен Сандев и младият Васил Добрев също влязоха сред голмайсторите, а в продължението падна и почетното попадение за Несебър.

С трите точки Арда се завърна на третото място в класирането, откъдето бе временно изместен от ЦСКА 1948. Момчетата на Стамен Белчев са с две точки аванс пред Авиаторите, но пък са на цели пет зад втория Монтана, който е и с мач по-малко. Несебър пък падна до 11-о място, след като остана с 21 точки от 20 мача и е само на три над зоната на изпадащите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ