Разправия в съблекалнята е в основата на успеха на Ботев (Вр) над Верея

Славия Ботев Враца (14) Петър Атанасов

Футболистът на Ботев Враца Петър Атанасов бе избран за „играч на мача” след победата на врачани над Верея с 3:0. Атанасов се разписа за първи път от август 2018, доверявайки, че това му е тежало. Офанзивният футболист на домакини потвърди за нещо като скандал в съблекалнята на отбора на почивката.

„Не беше толкова лесна победата. Верея се беше групирал добре в тяхната половина, опитахме да пробием стената на Верея. Реализирахме от статично положение, но имахме и късмет, че те имаха две положения и не вкараха. Втората част доминирахме и взехме победата”, започна Атанасов.

„В съблекалнята леко се скарахме, казахме да се стегнем и да вземем победата. Не бях вкарал от август, олекна ми. Знаех, че днес е идеален момент да се разпиша”.

„Нашият треньор иска непрестанно да пресираме и не знам как ще подходим към следващия мач. Да се порадваме сега, а после ще мислим за Ботев Пловдив”, довери още Атанасов.

„Усещаше се леко напрежение. Отборите до нас ни настигнаха. Вече сме с 30 точки и е малко по-спокойно. Ако успеем да вземем нещо там, добре дошло. Ако ли не, чакаме си групата и играем мач за мач”, завърши играчът на Ботев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ